Wat kleuren over jou vertellen! Reserveer jouw Persoonlijkheidsscan

Wat kleuren over jou vertellen! Reserveer jouw Persoonlijkheidsscan

Heb jij het gevoel dat jij je altijd klein hebt gehouden? Dat je je altijd maar aan hebt gepast aan andere mensen? En denk je, nu is het tijd dat ik mijn plek ga pakken in deze wereld. Wacht dan niet langer en kom in actie door jouw Persoonijkheidsscan in te plannen. Want elke dag opnieuw heb jij, net als ik, de keuze om te werken aan je zelfvertrouwen, om zelfverzekerdheid uit te stralen en jezelf te presenteren als magisch merk.

Deze persoonlijkheidsscan geeft ons de kans om samen te bekijken aan de hand van jouw eigen selectie kleuren:

• Hoe jij jezelf ziet op dit moment;
• Hoe je overkomt op anderen;
• Wat er op dit moment in je leven speelt.

De Persoonlijkheidsscan nodigt uit om zicht te krijgen op wat jij nodig hebt op dit moment. Ik laat je ook weten of ik jou daarbij kan helpen en op welke manieren dat mogelijk is.

De investering voor deze scan is € 27,- excl. BTW (€32,67 incl) Hiervoor heb je een half uur mijn 1-op-1 expertise en ontvang je na afloop van de scan, digitaal een verslag van de kleuren die jij hebt gekozen.

Zeg jij nu, Yes! hier word ik heel blij van en ik ben benieuwd wat kleuren over mij vertellen en hoe ze mij verder kunnen helpen, plan dan via de link jouw gesprek ik in.

Dan maak je eenvoudig een afspraak in mijn online agenda. Je kiest de tijd die jou het beste uitkomt. (Bij geen beschikbaarheid is de agenda vol.)

Na het plannen van datum en tijd ontvang je een vragenlijst. Ik vraag je deze vragenlijst direct én volledig in te vullen.

Is jouw plek gereserveerd en de vragenlijst ontvangen dan krijg je binnen 48 uur mijn uitnodiging met een persoonlijke code voor Zoom. Ons gesprek is dan mét beeld.
Ik spreek je snel!

Interessant? Deel deze aanbieding!

Naar alle aanbiedingen Download kortingsbon Bekijk website

Deze aanbieding is geldig vanaf 03-02-2020 tot en met 31-03-2020.

Mede mogelijk gemaakt door:

bij Pluche, Groeicoach

bij Pluche, Groeicoach

Bekijk bedrijfspagina

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.