Bedrijfsgegevens

KlusWijs Kesteren

Industrieweg 2d
4041 CR Kesteren

0488-480448

Bezoek website

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 20:00
  • Dinsdag: 09:00 - 20:00
  • Woensdag: 09:00 - 20:00
  • Donderdag: 09:00 - 20:00
  • Vrijdag: 09:00 - 20:00
  • Zaterdag: 09:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

KlusWijs Kesteren

Ook Formido Kesteren gaat verder als KlusWijs & KW Wonen Kesteren


De Formido Bouwmarkt van Leo en Wilma van Beusichem aan de Industrieweg 2D te Kesteren wordt binnenkort voortgezet als een KlusWijs bouwmarkt in combinatie met de shop-in-shop module KW Wonen.
Achtergrond
Leo begon zijn carrière als 17-jarige medewerker in een verfgroothandel en een breed pakket winkel. Zo’n 21 jaar geleden namen Leo en Wilma de verf- en behangwinkel van de ouders van Leo over. In datzelfde jaar vond er een 2e overname plaats; de Plusklus bouwmarkt in Lienden. Deze winkel kwam leeg te staan en Leo en Wilma zijn daar toen, onder eigen naam, een breed pakket winkel begonnen. Toen deze vorm begon te krijgen werd de voormalige verf- en behangwinkel van de ouders van Leo verhuisd naar de “nieuwe” winkel in Lienden.
In december 2010 (14 jaar later) volgde er wederom een verhuizing. Leo en Wilma namen de Formido bouwmarkt te Kesteren over van Formido Hoofdkantoor De winkel te Lienden werd daarin geïntegreerd. Met in gedachten met deze Formido bouwmarkt nog jaren door te kunnen, viel in september 2017 het besluit van Formido om te stoppen met de “formule”.
Waarom de keuze voor KlusWijs?
Leo van Beusichem: “Doordat wij in het verleden altijd met veel plezier gewend waren zelfstandig te werken en altijd hebben geprobeerd service en kwaliteit hoog in het vaandel te houden, was voor ons de keuze voor KlusWijs niet zo heel moeilijk. Wij zijn nu eenmaal “klantenmensen”, die graag tussen onze klanten staan. We proberen ook altijd ons team voor te houden dat we de klanten moeten helpen, zoals ze zelf graag geholpen willen worden. Juist bij KlusWijs hebben wij het gevoel dat we bezig zijn om samen aan een prettige winkel te bouwen, waar iedereen zich thuis voelt, zodat dat de klant weer graag terug komt in onze winkel. KlusWijs ervaren wij als een organisatie waar de lijntjes kort zijn en waar daadwerkelijk geluisterd wordt naar de franchisenemer”, aldus een enthousiaste Leo van Beusichem.
KW Wonen
KW Wonen is een welkome sfeervolle aanvulling in onze winkel, omdat hierin nu juist de productgroepen zitten waarin wij onszelf de laatste jaren hebben kunnen onderscheiden, aldus Wilma van Beusichem. Het succesvolle concept brengt alle groepen binnen de woonbeleving prachtig bij elkaar en voegt daar de nodige topmerken aan toe, die normaliter niet binnen een bouwmarkt kunnen of mogen worden verkocht. Met de opening van Kesteren is inmiddels de 8e KW Wonen een feit.

KlusWijs Kesteren
  • KlusWijs Kesteren

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.