Bedrijfsgegevens

MovedbyOils

Doejenburg 12
4024HE Eck en Wiel

0629092998

Bezoek website

Openingstijden

  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 14:00 - 17:00
  • Woensdag: 14:00 - 22:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 13:00
  • Zondag: Gesloten

Vacatures

Klik voor meer informatie op de onderstaande vacatures

MovedbyOils

MovedbyOils bestaat uit een team enthousiaste mensen met kennis van aromatherapie/massage, natuurlijke levensstijl, voeding en dieren en heeft als doel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met essentiële olie.

Wat zijn essentiële oliën en wat kunnen ze voor jou betekenen?
Essentiële olie is een meestal door stoomdestillatie verkregen olie van plantendelen, zaden, fruitschillen, bloesem, hars of hout. Hiermee wordt essentie/werking van de plant dus uit de plant gehaald waarmee wij deze olie in zeer geconcentreerde vorm kunnen gebruiken. Essentiële olie is zeer krachtig, voor bijvoorbeeld dennen olie is er 500-1000 kg plantenmateriaal nodig voor 1 liter essentiële olie, 1 druppel is dus begrijpelijkerwijs heel erg krachtig door zijn concentratie!

Essentiele olie kan heel breed ingezet worden: voor lichamelijke en geestelijke ondersteuning, denk hierbij aan luchtwegen, huid, spijsvertering, hormoonstelsel, nachtrust, stress etc. De wijze van inzetten is hierbij van belang, via inademing, via de huid of door inname.

De kwaliteit en puurheid van de olie is natuurlijk van groot belang, geen toevoegingen in de vorm van bv alcohol. Daarom is er gekozen voor Young Living, pure oliën en mooie producten, zoals een complete verzorgingslijn, make-up, allesreiniger, tandverzorging en supplementen. Een open bedrijf dat vanaf het begin (het zaaien) tot het bottelen van de olie alles in eigen beheer doet op voor publiek toegankelijke plantages/boerderijen.

Door middel van workshops/informatie momenten, leggen wij de werking van veel gebruikte olie uit, laten ze ruiken en ervaren, en maken we een product om mee naar huis te nemen, denk hierbij aan een zelf samengestelde crème met functie naar keuze; spieren, rust, slaap of huid. Of maak je eigen natuurlijke badzout of suikerscrub. Gezellig om met collega’s of vrienden te doen!

Tevens maken we gebruik van een tweetal scan apparaten: de Itovi scan. Dit kleine handzame apparaat kan mens en dier (!) uitlezen en de disbalans in een lichaam aangeven. Door middel van een digitaal rapport wordt er een voorstel van producten gegeven die het lichaam kunnen ondersteunen. We hebben hier vaste avonden voor waarop je binnen kunt lopen om een scan te laten uitvoeren.

Sinds september hebben we een uitbreidde scan mogelijkheid die voeding, spijsvertering, en lifestyle in kaart brengt. Zeer uitbreidde rapport functie en voedingslijsten beschikbaar. Maak hiervoor een afspraak via MovedbyOils.nl/afspraken.

Aroma freedom techniek is de laatste service die toegevoegd is; sinds eind oktober ben ik gecertificeerd AFT therapeute en geef ik in een Finse blokhut in onze tuin deze sessies die je helpen oude herinneringen en blokkades op te ruimen zodat je weer stappen vooruit kunt zetten en je doelen kunt halen, die je tot nu toe niet voor mogelijk achtte!

Kijk eens rond op mijn site:

Hartelijke groet Leontine van Oort
www.movedbyoils.nl
https://www.facebook.com/movedbyoils/

MovedbyOils
MovedbyOils
MovedbyOils
  • MovedbyOils
  • MovedbyOils
  • MovedbyOils

Het laatste nieuws van MovedbyOils

Kerst cadeau's / pakketten

Kerst cadeau's / pakketten

24 augustus 2018

Kerst het lijkt nog ze ver weg, toch is het nu tijd om de cadeau's of pakketten voor je relaties/klanten/medewerkers uit te zoeken. Geef eens niet het geijkte flesje wijn of stukje kaas, maar verwen …

Lees meer
Kennismaking dag Etherische Olie

Kennismaking dag Etherische Olie

7 april 2018

Op zoek naar een natuurlijke oplossing ter ondersteuning van je lichaam en geestelijke welzijn? Voor jezelf, je gezin en je dieren? Kom dan langs, Rijschbos 4 Beusichem. Koffie en thee staat klaar…

Lees meer
Adem weer vrij en haal een stukje wellness in huis!

Adem weer vrij en haal een stukje wellness in huis!

23 januari 2018

Heel veel mensen hebben op dit moment last van de luchtwegen en worden zelfs ziek. Nu een natuurlijke oplossing hier voor : Verstuiver met 100% pure etherische oliën: chemicaliën vrije oplossing…

Lees meer
Lady Day

Lady Day

13 januari 2018

Informatieve en gezellige middag met veel producten, hapjes en drankjes en de volledige nieuwe makeup line die geïntroduceerd wordt

Lees meer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.