Bedrijven in de Betuwe

Een lekker dagje in het bubbelbad, privé sauna of een schoonheidsbehandeling. Verwen jezelf zo nu en dan! In deze categorie vind je de beauty- en welnesscentra waar je hiervoor terecht kan in de Betuwe.

Ben je op zoek naar een manicure, pedicure, kapper, beautyproducten en/of een masseuse? Uiterlijke lichaamsverzorging draagt er aan bij dat je goed in je vel zit. Ga naar een schoonheidsspecialiste voor een medische nagelverzorging of frisse make-up en bezoek een kapper voor een nieuwe haarkleur. Hier vind je een ruim aanbod om er mooi en verzorgd uit te zien, gewoon voor iedere dag of voor een speciale feestavond.

Na een periode van hard werken is een massage echt iets om naar uit te kijken. Naast een moment van ontspanning heeft het ook een helende werking. Of je nu kiest voor een holistische massage of een behandeling om klachten zoals nek- en rugpijn aan te pakken. Je lichaam knapt ervan op en je voelt je weer fit om aan de slag te gaan.

Net als de diverse therapieën die je goed doen zowel lichamelijk als mentaal, hiervoor kun je terecht bij de verschillende fysio- hypnose- of psychotherapeuten. Deskundigen bij wie jij als patiënt de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt.

Hoe gezond je er van buiten uit ziet begint bij een goede verzorging van binnenuit. Bezoek eens een voedingsdeskundige om jouw voedingsplan te bespreken. Een mooiere huid met behulp van dierproefvrije- en milieuvriendelijke producten. Je zult snel het verschil merken.

Een passende outfit is onmisbaar om het geheel af te maken! Al eens gedacht aan een kledingcoach? Aan de hand van een kleuranalyse leer je jouw persoonlijke kledingstijl te vinden.

Van een fysiotherapeut, pedicure of specialist in alternatieve geneeswijzen (bijvoorbeeld homeopathie) tot aan een fitnesscentrum of verzorgingstehuis actief in de Betuwse regio.

We hebben ze met plezier hier voor je verzameld.

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.