Bedrijven in de Betuwe

Op een warme zomerse avond romantisch met je partner samen uit eten of uitgebreid tafelen met een groep collega’s na een geweldig teamuitje? De Betuwe heeft een diversiteit aan sfeervolle restaurants en gezellige cafés waar je uit kunt kiezen. Bij mooi weer kun je terecht op een van de vele terrassen, maar ook binnen is het genieten. Of je nu komt voor een lunch, borrel, diner of de heerlijke streekproducten, er is voor ieder wat wils. Pannenkoekenrestaurants voor jong en oud, spareribs om je vingers bij af te likken en een High Wine om de werkdag mee af te sluiten.

De Betuwe is ook een prachtige omgeving om op de fiets te verkennen. Neem een pauze bij de plaatselijke bakker op het zonnige terras voor een kop koffie met een vers huisgemaakt gebakje.

Blijf je liever thuis? Plaats een online bestelling en laat de maaltijd bezorgen!

Er is altijd wel iets te vieren! Privé of zakelijk, een groot of klein evenement, je wilt met je gasten genieten. Bij de organisatie van een bruiloft, tuinfeest, bedrijfsjubileum of personeelsfeest komt veel kijken. Een cateringbedrijf of evenementenservice neemt je de zorgen uit handen en heeft een ruim aanbod. Kies voor catering aan huis of op (bedrijfs)locatie, een volledig verzorgde barbecue of lopend buffet. Een kookworkshop is een leuke en creatieve manier om onder het genot van lekker eten en drinken elkaar beter te leren kennen. Of huur een foodtrailer voor een hippe, gezellige uitstraling.

Tegenwoordig is geen feest meer ‘gewoon’, maar een totale beleving. Alles is mogelijk om van uw feest of evenement een onvergetelijk succes te maken!

Vind hier een volledig aanbod aan partyverhuur en ook diëtisten, leveranciers en groothandels. 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.