Bedrijven in de Betuwe

Is het tijd voor een nieuwe inrichting of ben je op zoek naar accessoires om je interieur gezelliger te maken? In deze categorie vind je woonwinkels, exclusieve lifestylewinkels en woningstoffeerders die de woningstoffering kunnen verzorgen. Voor exclusieve op maat gemaakte houten meubelen in antiek brocante of juist een moderne stijl. Je kunt voor styling en advies op locatie terecht in een mobiele showroom of online. Ook bedrijven kunnen advies aanvragen voor een volledige re-styling van hun bedrijfsinterieur.

Misschien ben je op zoek naar een hovenier die jouw tuin kan onderhouden, eventueel een nieuw tuinontwerp kan maken en de complete nieuwe tuinaanleg kan doen. Dit vraagt om echt vakmanschap, een hovenier die staat voor hoge kwaliteit en service en maatschappelijk verantwoord werkt.

In de Betuwe zijn ook vele boomkwekerijen te vinden, waar je diverse soorten bomen kunt kopen en bekijken. Bij sommige kwekerijen heb je de mogelijkheid om de bomen en planten online te kopen via hun eigen website.

Zoek je betaalbare tuinmeubelen? Je vindt hier een diversiteit van aanbieders. Ze hebben verschillende tuinmeubelen zoals tuintafels met tuinstoelen, ligstoelen en loungesets gemaakt van steigerhout, hardhout, teakhout, hout, kunststof, plastic en aluminium. Ook leveranciers voor op maat gemaakte houten meubelen of tuinkussens in alle kleuren en maten voor binnen en buiten.

Thuis komen na een drukke werkdag vraagt om ontspanning. Tegenwoordig kun je luxe genieten van een wellness aan huis met een spa of jacuzzi in de tuin.

Bij een tuincentrum kan je o.a. terecht voor woonaccessoires, bloemen, kamerplanten, tuinplanten, barbecues, tuinmeubelen, tuinmachines, cadeauartikelen en vijverproducten.

Kortom, de Betuwe heeft een volledig aanbod voor de finishing touch aan huis, kantoor en tuin! 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.