Bedrijven in de Betuwe

De Betuwe is onderdeel van regio Rivierenland en staat vooral bekend om het Tielse fruitbaasje Flipje, de prachtige wit-roze bloesem en de feestelijke evenementen als het Fruitcorso of Appelpop.

Ook verrijkt een breed scala aan ondernemers de Betuwe. Ondernemers met ieder een specifiek aanbod voor de particuliere en / of de zakelijke markt. Een greep uit de bedrijven die in deze categorie zijn ondergebracht:

Een kinder-, nanny- of gastouderopvang biedt uitkomst voor veel ouders. Neem contact op met het gastouderbureau voor een afspraak of om telefonisch de mogelijkheden te bespreken. De gastouders en nanny’s voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, hygiëne en natuurlijk de pedagogische vaardigheden. Jouw kind verdient de beste gastouders.

Diverse transport- en koeriersbedrijven verzorgen de pakketbezorging van en naar particulieren (B2C) en bedrijven (B2B). Ook voor opslag-, verhuur- en verhuizingen.

Een uitzendbureau helpt jou als particulier bij het vinden van een nieuwe baan en als bedrijf wordt je geholpen aan vakkundig personeel. De ideale match via een persoonlijke benadering.

Is het de hoogste tijd om (weer) fit te worden? Vind hier jouw opties: individueel onder begeleiding van een personal trainer, in groepsvorm tijdens een bootcamp-les, of doe mee aan een leuke en uitdagende obstacle run!

Heb je een huisdier? Dan weet je als geen ander dat deze naast liefde en aandacht ook vraagt om een goede verzorging. Bij een trimsalon ben je aan het juiste adres voor de vachtbehandeling van een hond, kat en zelfs konijn. Ze worden eerst gewassen voor het beste resultaat en als het nodig is, worden de nagels geknipt en de oren schoongemaakt. Huisdier blij, eigenaar blij!

Een afscheid van een dierbare is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Een uitvaartbegeleider biedt op een gepaste wijze ondersteuning en begeleiding bij de uitvaart. En staat indien gewenst, de familie ook bij in het rouwproces na het afscheid.

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.