Evenementen in de Betuwe

Weet jij een leuk evenement, boeiende activiteit of tentoonstelling in de Betuwe? Plaats het dan gratis op Regiototaal en wij helpen mee om het te promoten.

Plaats evenement

 

Evenementen september 2019

Stichting Cherubino Het hele eieren eten: trouw aan angst én liefde

Startdatum 26 september 2019 om 19:30

Stichting Cherubino Het …

Stichting Cherubino - Het hele eieren eten: trouw aan angst én liefde (muziek) Op donderdag 26 september om 19:30 uur speelt Stichting Cherubino de snelkook operette 'trouw aan angst en liefde' in Theater De KiK in Elst. Wat was er eerder: a…

Lees meer

Betuwse Torentocht

Startdatum 28 september 2019 om 08:30

Betuwse Torentocht

Zaterdag 28 september start de 6e editie van de Betuwse Torentocht, een eendaagse wandeltocht. De tocht verbindt de vijf torens van het Oranjestadje Buren en de dorpen Erichem, Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath en Zoelen. De Betuwse Torentocht is…

Lees meer

Oktoberfest op de Heerlijkheid

Startdatum 28 september 2019 om 20:00

Oktoberfest op de Heerli…

Op zaterdag 28 september is het Oktoberfest op de Heerlijkheid Eck en Wiel voor jong en oud. Iedereen is welkom! De Grootste Biergarten van de Betuwe Het Oktoberfest is een echt volksfeest waarbij de samenhorigheid en het leven gevierd worden en…

Lees meer

Altijd blijven dromen - Marko Poucki (muziek)

Startdatum 28 september 2019 om 20:30

Altijd blijven dromen - …

Marko Poucki - Altijd blijven dromen (muziek) Marko Poucki is een Groningse (en inmiddels beetje Drentse) liedjesschrijver en zanger. Hij heeft niet veel nodig, slechts een piano en een microfoon. Gevoelige vertellende liedjes, snufje Shaffy …

Lees meer

De evenementenkalender van Regiototaal geeft een duidelijk overzicht van veel evenementen en activiteiten die elke maand plaatsvinden.

In de evenementen agenda van de Betuwe vind je de beste tips voor een gezellige dag of avond uit in de regio!
Het hele jaar door is er genoeg te beleven in de Betuwe. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd zoals week- en jaarmarkten, braderieën, wandel- en fietstochten.
Leuke uitjes voor het hele gezin of om samen met vrienden te bezoeken en te ondernemen.

Kortom voor de leukste evenementen kom je naar de Betuwe. 

Organiseer jij zelf een evenement, activiteit of tentoonstelling in de Betuwe en staat deze nog niet in deze agenda? Dan kun je dit gratis toevoegen aan onze evenementenkalender.
Ook wanneer je een leuk uitje tegenkomt kun je deze zelf hierin plaatsen.
Klik op ‘evenement toevoegen’ en vul de informatie van het evenement en jouw gegevens in. Denk ook aan een mooie sfeerfoto om het evenement nog beter uit te lichten. Wij helpen jou graag bij het promoten van jouw evenement, wanneer deze bij ons bekend is.

Voor verenigingen en bedrijven die vaker evenementen organiseren en daar reclame voor willen maken, is het beter dat zij zich aanmelden bij Regiototaal. Dit is met name handig wanneer je meerdere evenementen wilt plaatsen. Ook heb je dan de mogelijkheid om de door jou geplaatste evenementen te kunnen bewerken.

 

Diederik Zaaijer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.