Evenementen in de Betuwe

Weet jij een leuk evenement, boeiende activiteit of tentoonstelling in de Betuwe? Plaats het dan gratis op Regiototaal en wij helpen mee om het te promoten.

Plaats evenement

 

Evenementen juli 2019

Bingo

Startdatum 13 juli 2019 om 19:00

Bingo

Elke 2e zaterdag van de maand wordt er door de vrijwilligers van de Stichting Welzijns Activiteiten Neder-Betuwe (SWAN) voor de senioren een grote Bingo gehouden. Aanvang is 20:00 uur, de zaal gaat open om 19:00 uur. Iedereen is van harte welkom e…

Lees meer

Jeugdkamp WSV Maurik

Startdatum 19 juli 2019 om 17:00

Jeugdkamp WSV Maurik

Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en ben je helemaal gek op waterskiën of wakeboarden? Of kan je het nog niet, maar wil je dolgraag leren wakeboarden of waterskiën? WSV Maurik organiseert dit jaar weer een jeugdkamp. Het kamp begint dit jaar op vri…

Lees meer

Vakantie Verrassingsmiddag

Startdatum 26 juli 2019 om 13:30

Vakantie Verrassingsmidd…

VerrassingsMiddag op Bezoekboerderij het Achterhuis met als thema "Feest op de boerderij”. De middag begint om 13:30 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur en elke keer doen we iets anders. Een hele gezellige middag voor jong en oud. De middag is g…

Lees meer

De evenementenkalender van Regiototaal geeft een duidelijk overzicht van veel evenementen en activiteiten die elke maand plaatsvinden.

In de evenementen agenda van de Betuwe vind je de beste tips voor een gezellige dag of avond uit in de regio!
Het hele jaar door is er genoeg te beleven in de Betuwe. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd zoals week- en jaarmarkten, braderieën, wandel- en fietstochten.
Leuke uitjes voor het hele gezin of om samen met vrienden te bezoeken en te ondernemen.

Kortom voor de leukste evenementen kom je naar de Betuwe. 

Organiseer jij zelf een evenement, activiteit of tentoonstelling in de Betuwe en staat deze nog niet in deze agenda? Dan kun je dit gratis toevoegen aan onze evenementenkalender.
Ook wanneer je een leuk uitje tegenkomt kun je deze zelf hierin plaatsen.
Klik op ‘evenement toevoegen’ en vul de informatie van het evenement en jouw gegevens in. Denk ook aan een mooie sfeerfoto om het evenement nog beter uit te lichten. Wij helpen jou graag bij het promoten van jouw evenement, wanneer deze bij ons bekend is.

Voor verenigingen en bedrijven die vaker evenementen organiseren en daar reclame voor willen maken, is het beter dat zij zich aanmelden bij Regiototaal. Dit is met name handig wanneer je meerdere evenementen wilt plaatsen. Ook heb je dan de mogelijkheid om de door jou geplaatste evenementen te kunnen bewerken.

 

Diederik Zaaijer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.