Evenementen in de Betuwe

Weet jij een leuk evenement, boeiende activiteit of tentoonstelling in de Betuwe? Plaats het dan gratis op Regiototaal en wij helpen mee om het te promoten.

Plaats evenement

 

Evenementen november 2019

kerst vakantie

Startdatum 21 november 2019 om 10:00

kerst vakantie

Lekker uitwaaien bij ons aan de vijver, en dan een forel of zalmforel vangen voor kerstmaaltijd.

Lees meer

Kanjer weekend

Startdatum 30 november 2019 om 10:00

Kanjer weekend

Vissen op onze kanjers zalmforellen, echt spannend om deze aan je hengel te mogen krijgen. Geef je door als je wilt komen. Wordt zeker gezellig met een Schrobbelèr.

Lees meer

Nu syt wellecome

Startdatum 30 november 2019 om 20:00

Nu syt wellecome

Voor dit concert werkt het Betuws Symfonie Orkest samen met het Rhenense Oratoriumkoor Euphonia. Het programma bevat voornamelijk werken van Mendelssohn. Het orkest vertolkt bovendien de symfonie van Cesar Franck

Lees meer

De evenementenkalender van Regiototaal geeft een duidelijk overzicht van veel evenementen en activiteiten die elke maand plaatsvinden.

In de evenementen agenda van de Betuwe vind je de beste tips voor een gezellige dag of avond uit in de regio!
Het hele jaar door is er genoeg te beleven in de Betuwe. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd zoals week- en jaarmarkten, braderieën, wandel- en fietstochten.
Leuke uitjes voor het hele gezin of om samen met vrienden te bezoeken en te ondernemen.

Kortom voor de leukste evenementen kom je naar de Betuwe. 

Organiseer jij zelf een evenement, activiteit of tentoonstelling in de Betuwe en staat deze nog niet in deze agenda? Dan kun je dit gratis toevoegen aan onze evenementenkalender.
Ook wanneer je een leuk uitje tegenkomt kun je deze zelf hierin plaatsen.
Klik op ‘evenement toevoegen’ en vul de informatie van het evenement en jouw gegevens in. Denk ook aan een mooie sfeerfoto om het evenement nog beter uit te lichten. Wij helpen jou graag bij het promoten van jouw evenement, wanneer deze bij ons bekend is.

Voor verenigingen en bedrijven die vaker evenementen organiseren en daar reclame voor willen maken, is het beter dat zij zich aanmelden bij Regiototaal. Dit is met name handig wanneer je meerdere evenementen wilt plaatsen. Ook heb je dan de mogelijkheid om de door jou geplaatste evenementen te kunnen bewerken.

 

Diederik Zaaijer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.