Avondvierdaagse Lienden
Avondvierdaagse Lienden

Avondvierdaagse Lienden

Lienden Papestraat 4, 4033ED Lienden

Aanvang 13 mei 2019 om 18:00
Eindigt 17 mei 2019 om 21:00

33e AVONDVIERDAAGSE IN LIENDEN

Muziekvereniging Amicitia organiseert voor de 33e keer de Avondvierdaagse in Lienden.
Deze wordt gehouden van maandag 13 t/m vrijdag 17 mei 2019. Als er geen 4 avonden achter elkaar kan worden gelopen, mag er 1 avond worden overgeslagen. Er wordt iedere avond tussen 18.30 en 19.00 uur gestart. U kunt zich opgeven voor de 5 of 10 KM.
De kosten zijn € 5,- per persoon en de routes gaan door Lienden, Ommeren en Ingen. Deze routes worden iedere avond uitgereikt bij het muziekgebouw en in de Sterappelschool.
U kunt op maandag 13 mei of dinsdag 14 mei inschrijven vanaf 18.00 uur in het muziekgebouw van Amicitia aan de Papestraat 4 te Lienden.
Scholen of groepen kunnen zich vooraf groepsgewijs opgeven bij ons secretariaat tel: 0344-644661 of via info@amicitia-lienden.nl
De wandelaars worden tijdens de avondvierdaagse verwend met flesjes water, ijs, fruit en andere producten uit de Betuwe.
Op vrijdag 17 mei om 20.00 uur, worden de wandelaars door Muziekvereniging Amicitia ingehaald vanaf het Marktplein in Lienden. In het clubgebouw van Amicitia en in de Sterappelschool ontvangen de wandelaars daarna de medailles.

Interessant? Deel dit evenement!

Terug naar evenementen Ga naar de website

De evenementenkalender van Regiototaal geeft een duidelijk overzicht van veel evenementen en activiteiten die elke maand plaatsvinden.

In de evenementen agenda van de Betuwe vind je de beste tips voor een gezellige dag of avond uit in de regio!
Het hele jaar door is er genoeg te beleven in de Betuwe. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd zoals week- en jaarmarkten, braderieën, wandel- en fietstochten.
Leuke uitjes voor het hele gezin of om samen met vrienden te bezoeken en te ondernemen.

Kortom voor de leukste evenementen kom je naar de Betuwe. 

Organiseer jij zelf een evenement, activiteit of tentoonstelling in de Betuwe en staat deze nog niet in deze agenda? Dan kun je dit gratis toevoegen aan onze evenementenkalender.
Ook wanneer je een leuk uitje tegenkomt kun je deze zelf hierin plaatsen.
Klik op ‘evenement toevoegen’ en vul de informatie van het evenement en jouw gegevens in. Denk ook aan een mooie sfeerfoto om het evenement nog beter uit te lichten. Wij helpen jou graag bij het promoten van jouw evenement, wanneer deze bij ons bekend is.

Voor verenigingen en bedrijven die vaker evenementen organiseren en daar reclame voor willen maken, is het beter dat zij zich aanmelden bij Regiototaal. Dit is met name handig wanneer je meerdere evenementen wilt plaatsen. Ook heb je dan de mogelijkheid om de door jou geplaatste evenementen te kunnen bewerken.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.