Klassiek zondagmiddag concert -  Lotus Klinkspoor en Rik Helmes
Klassiek zondagmiddag concert -  Lotus Klinkspoor en Rik Helmes

Klassiek zondagmiddag concert - Lotus Klinkspoor en Rik Helmes

Theater De KiK Dorpsstraat 39, 6661 EG Elst

Aanvang 13 januari 2019 om 14:30
Eindigt 13 januari 2019 om 16:00

Toegangsprijzen € 15,00

Op zondagmiddag 13 januari om 14:30 uur kunt u een klassiek concert bezoeken in Theater De KiK in Elst. Daar treden Lotus Klinkspoor en Rik Helmes samen voor u op.

Lotus Klinkspoor is een lyrische mezzosopraan met een groot stembereik en een uniek, warm timbre. Met haar zang weet ze mensen te ontroeren en betoveren. Haar repertoire is breed en gaat van barok tot hedendaagse muziek. Zij geeft regelmatig concerten met diverse ensembles en pianisten waaronder pianist Rik Helmes.

Rik Helmes is een veelzijdige pianist die na zijn studies in Arnhem en Londen veelvuldig optreedt als solist en begeleider van solisten en koren.

Samen hebben ze speciaal voor Theater de KiK een afwisselend programma samengesteld met liederen, aria’s en solo pianorepertoire, variërend van ingetogen en ontroerend tot uitbundig en expressief.
Kaartjes (€15,- incl. drankje) zijn te reserveren via www.theaterdekik.nl

Interessant? Deel dit evenement!

Terug naar evenementen Ga naar de website

De evenementenkalender van Regiototaal geeft een duidelijk overzicht van veel evenementen en activiteiten die elke maand plaatsvinden.

In de evenementen agenda van de Betuwe vind je de beste tips voor een gezellige dag of avond uit in de regio!
Het hele jaar door is er genoeg te beleven in de Betuwe. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd zoals week- en jaarmarkten, braderieën, wandel- en fietstochten.
Leuke uitjes voor het hele gezin of om samen met vrienden te bezoeken en te ondernemen.

Kortom voor de leukste evenementen kom je naar de Betuwe. 

Organiseer jij zelf een evenement, activiteit of tentoonstelling in de Betuwe en staat deze nog niet in deze agenda? Dan kun je dit gratis toevoegen aan onze evenementenkalender.
Ook wanneer je een leuk uitje tegenkomt kun je deze zelf hierin plaatsen.
Klik op ‘evenement toevoegen’ en vul de informatie van het evenement en jouw gegevens in. Denk ook aan een mooie sfeerfoto om het evenement nog beter uit te lichten. Wij helpen jou graag bij het promoten van jouw evenement, wanneer deze bij ons bekend is.

Voor verenigingen en bedrijven die vaker evenementen organiseren en daar reclame voor willen maken, is het beter dat zij zich aanmelden bij Regiototaal. Dit is met name handig wanneer je meerdere evenementen wilt plaatsen. Ook heb je dan de mogelijkheid om de door jou geplaatste evenementen te kunnen bewerken.

 

Diederik Zaaijer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.