La CliQue - Doe maar Shaffy in Theater De KiK

La CliQue - Doe maar Shaffy in Theater De KiK

Theater De KiK Dorpsstraat 39, 6661 EG Elst

Aanvang 19 januari 2019 om 20:30
Eindigt 19 januari 2019 om 22:30

Toegangsprijzen € 15,00

La CliQue - Doe maar Shaffy

Op zaterdag 19 januari om 20:30 uur brengt de Female vocalgroup ‘la CliQue’ in hun nieuwe liedjesprogramma een ode aan de Nederlandse muziekmannen.

La CliQue bestaat uit de vijf zangeressen/theatermakers: Carmen Hovestad, Mayke Kraaijvanger, Lotte Laan, Yuna Linde en Lisi de Schepper. Allen zijn zij afgestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle. De liefde voor zingen, muziek en theater bracht hen bij elkaar en het resultaat is te zien in de voorstelling ‘Doe maar Shaffy’.

La CliQue brengt liedjes met noodzaak en staat bekend om haar harmonieuze samenklank, solistische zangkwaliteiten en theatrale uitstraling. Als la CliQue begint te zingen gebeurt er iets in de zaal. Muzikanten waar la CliQue door geraakt wordt zijn bijna altijd mannen en zo werd ook het nieuwe Nederlandstalige programma geboren.

In het liedjesprogramma brengt la CliQue een ode aan die Nederlandse muziekmannen. Een ode aan mannen van vroeger en mannen van nu. Van Ramses Shaffy tot Typhoon. Van Herman van Veen tot Acda en de Munnik. In geheel nieuwe arrangementen komen de mooiste teksten voorbij. Liedjes die volgens hen niet vergeten mogen worden en die een breed publiek verdienen. Het programma wordt omlijst
met korte teksten, anekdotes en odes aan de zangers. De voorstelling wordt muzikaal begeleid door pianist Sander Simonse.

Reacties publiek ‘Doe maar Shaffy’:
“Muzikaal, theatraal, humoristisch en ontroerend. Een prachtig collectief. Volop genoten van de zang en het piano spel." "Goede verstaanbaarheid in tekst, goede afwisseling, leuke teksten tussendoor, stralende dames.” “Vijf vrouwen die een man kunnen raken.”

“Liedjes en teksten met andere oren beluisterd en daardoor ook een andere waardering ervaren. Kippenvel en plezierige momenten. Muziek die je raakt.”

Interessant? Deel dit evenement!

Terug naar evenementen Ga naar de website

De evenementenkalender van Regiototaal geeft een duidelijk overzicht van veel evenementen en activiteiten die elke maand plaatsvinden.

In de evenementen agenda van de Betuwe vind je de beste tips voor een gezellige dag of avond uit in de regio!
Het hele jaar door is er genoeg te beleven in de Betuwe. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd zoals week- en jaarmarkten, braderieën, wandel- en fietstochten.
Leuke uitjes voor het hele gezin of om samen met vrienden te bezoeken en te ondernemen.

Kortom voor de leukste evenementen kom je naar de Betuwe. 

Organiseer jij zelf een evenement, activiteit of tentoonstelling in de Betuwe en staat deze nog niet in deze agenda? Dan kun je dit gratis toevoegen aan onze evenementenkalender.
Ook wanneer je een leuk uitje tegenkomt kun je deze zelf hierin plaatsen.
Klik op ‘evenement toevoegen’ en vul de informatie van het evenement en jouw gegevens in. Denk ook aan een mooie sfeerfoto om het evenement nog beter uit te lichten. Wij helpen jou graag bij het promoten van jouw evenement, wanneer deze bij ons bekend is.

Voor verenigingen en bedrijven die vaker evenementen organiseren en daar reclame voor willen maken, is het beter dat zij zich aanmelden bij Regiototaal. Dit is met name handig wanneer je meerdere evenementen wilt plaatsen. Ook heb je dan de mogelijkheid om de door jou geplaatste evenementen te kunnen bewerken.

 

Diederik Zaaijer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.