Ladies Night
Ladies Night

Ladies Night

De Oude Duikenburg Voorstraat 30, 4054MX Echteld

Aanvang 7 mei 2019 om 19:00
Eindigt 7 mei 2019 om 23:00

Toegangsprijzen € 7,50

Heb jij ook geen idee waarmee jij je moeder dit jaar gaat verrassen op moederdag? Boek dan tickets via https://www.mydresscode.nl/jurk-categorie/kaartjes-ladies-night/?orderby=popularity voor onze ladies night op 7 mei!

Het thema van de ladies night is dit jaar moederdag. Verwen je moeder met een handmassage van Massage Midden Betuwe, een make-over van Beauty Days of een leuke (groeps)foto door L'Amore Bruidsfotografie.

Je kunt haar ook verrassen met een origineel interieur-accessoire van Samen Stijlen, een doos chocozoenen van de CHOCOsisters, een workshop chocolademousse maken of zelfs met een compleet nieuwe outfit van MyDressCode!

Ondertussen geniet je natuurlijk van de culinaire kunsten van De Oude Duikenburg, van een lezing door relatiecoach Cocky Drost en van de megagezellige avond!

Interessant? Deel dit evenement!

Terug naar evenementen Ga naar de website

De evenementenkalender van Regiototaal geeft een duidelijk overzicht van veel evenementen en activiteiten die elke maand plaatsvinden.

In de evenementen agenda van de Betuwe vind je de beste tips voor een gezellige dag of avond uit in de regio!
Het hele jaar door is er genoeg te beleven in de Betuwe. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd zoals week- en jaarmarkten, braderieën, wandel- en fietstochten.
Leuke uitjes voor het hele gezin of om samen met vrienden te bezoeken en te ondernemen.

Kortom voor de leukste evenementen kom je naar de Betuwe. 

Organiseer jij zelf een evenement, activiteit of tentoonstelling in de Betuwe en staat deze nog niet in deze agenda? Dan kun je dit gratis toevoegen aan onze evenementenkalender.
Ook wanneer je een leuk uitje tegenkomt kun je deze zelf hierin plaatsen.
Klik op ‘evenement toevoegen’ en vul de informatie van het evenement en jouw gegevens in. Denk ook aan een mooie sfeerfoto om het evenement nog beter uit te lichten. Wij helpen jou graag bij het promoten van jouw evenement, wanneer deze bij ons bekend is.

Voor verenigingen en bedrijven die vaker evenementen organiseren en daar reclame voor willen maken, is het beter dat zij zich aanmelden bij Regiototaal. Dit is met name handig wanneer je meerdere evenementen wilt plaatsen. Ook heb je dan de mogelijkheid om de door jou geplaatste evenementen te kunnen bewerken.

 

Diederik Zaaijer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.