Spin for Life marathon
Spin for Life marathon

Spin for Life marathon

Healthclub Juliën Provincialeweg 16, 4033 BR Lienden

Aanvang 16 maart 2019 om 08:00
Eindigt 16 maart 2019 om 14:00

Zaterdag 16 maart houdt Healthclub Juliën al weer voor de 11e maal haar jaarlijkse spinningmarathon. Maar liefst 100 fietsen staan in de speciaal daarvoor opgestelde Feesttent opgesteld, waar vervolgens 6 uur op gefietst kan worden.
Dit alles in het teken van de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker voor de stichting Villa Joep (www.villajoep.nl).
Deze stichting die enkel uit vrijwilligers bestaat is in het geheel afhankelijk van sponsorgelden als deze, daar er "slechts" 30 kinderen per jaar zijn die dit krijgen en dus niet interessant is voor de farmaceutische industrie. Slechts 10 kinderen overleven het.
Wil je meedoen met dit mooie doel en leuke sportieve uitdaging, geef je dan op via www.healthclubjulien.nl en strijdt mee tegen deze ziekte. Je kunt zelf kiezen of je 1, 2, 3 of misschien wel 6 uur mee wilt doen. Deelname is gratis, wel wordt gevraagd jezelf in te spannen om sponsorgeld bijeen te brengen, waarvoor een speciaal donatieplatform is gemaakt. Inbegrepen is tevens een pastamaaltijd.

Interessant? Deel dit evenement!

Terug naar evenementen Ga naar de website

De evenementenkalender van Regiototaal geeft een duidelijk overzicht van veel evenementen en activiteiten die elke maand plaatsvinden.

In de evenementen agenda van de Betuwe vind je de beste tips voor een gezellige dag of avond uit in de regio!
Het hele jaar door is er genoeg te beleven in de Betuwe. Er worden diverse activiteiten en evenementen georganiseerd zoals week- en jaarmarkten, braderieën, wandel- en fietstochten.
Leuke uitjes voor het hele gezin of om samen met vrienden te bezoeken en te ondernemen.

Kortom voor de leukste evenementen kom je naar de Betuwe. 

Organiseer jij zelf een evenement, activiteit of tentoonstelling in de Betuwe en staat deze nog niet in deze agenda? Dan kun je dit gratis toevoegen aan onze evenementenkalender.
Ook wanneer je een leuk uitje tegenkomt kun je deze zelf hierin plaatsen.
Klik op ‘evenement toevoegen’ en vul de informatie van het evenement en jouw gegevens in. Denk ook aan een mooie sfeerfoto om het evenement nog beter uit te lichten. Wij helpen jou graag bij het promoten van jouw evenement, wanneer deze bij ons bekend is.

Voor verenigingen en bedrijven die vaker evenementen organiseren en daar reclame voor willen maken, is het beter dat zij zich aanmelden bij Regiototaal. Dit is met name handig wanneer je meerdere evenementen wilt plaatsen. Ook heb je dan de mogelijkheid om de door jou geplaatste evenementen te kunnen bewerken.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.