Buurzaamheidsprijs voor Theater Heerenlogement

Buurzaamheidsprijs voor Theater Heerenlogement

9 januari 2019

Theater Heerenlogement in Beusichem is winnaar van de Burense Buurzaamheidsprijs. Burgemeester De Boer reikte deze prijs maandag 7 januari uit tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie.

Dit ‘Kleine Podium voor Grote Artiesten’ draait volledig zonder subsidie op een team van circa 30 vrijwilligers. Samen zijn zij goed voor zo’n veertig optredens per jaar, waaronder grote namen als Youp van ’t Hek, Jeroen van Merwijk en Erik van Muiswinkel. Maar ook aanstormend talent krijgt hier een podium.

Vrijwilliger van het Jaar
Steven Hulst uit Buren mag een jaar lang de titel Vrijwilliger van het Jaar voeren. Steven Hulst is als vrijwilliger ongeveer een dag per week actief voor onder meer de Stichting Evenementen Buren Stad en beheerder van de website Muziek in Buren. Ook is hij is mede-oprichter en organisator van wijnfestival Chateau voor Buren, voorzitter van de onlangs opgerichte energiecoöperatie eCoBuren, en secretaris van de Synagoge Buren.

Kanjer van Buren
Laura Dekker uit Buren is benoemd tot Kanjer van Buren. Laura Dekker (18 jaar) is Europees en Nederlands kampioen freestyle voetballer bij de vrouwen. Ook haalde ze brons bij het Wereldkampioenschap. Ze hoort bij de top 8 van de wereld. Zij is daarmee een idool van en een voorbeeld voor veel jongeren in onze gemeente.

Waardering voor vrijwilligers
Elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie reikt de burgemeester drie prijzen uit: de Vrijwilliger van het Jaar, de Buurzaamheidsprijs en de Kanjer van Buren. Ook dit jaar ontvangen alle genomineerden een prijs. Naast een oorkonde, reikt de gemeente ook geldbedragen uit, te besteden aan het vrijwilligerswerk van de betreffende persoon of organisatie. De Vrijwilliger van het Jaar krijgt € 500 en de winnaar van de Buurzaamheidsprijs € 750. De overige genomineerden in deze categorieën ontvangen € 250. De Kanjer van Buren krijgt € 125. Hiermee spreekt de gemeente Buren haar waardering uit voor alle vrijwilligers en hun bijdrage aan onze gemeenschap.

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Diederik Zaaijer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.