De jongerenadviesraad zoekt jou!

De jongerenadviesraad zoekt jou!

30 oktober 2019

De jongerenadviesraad zoekt jou!
Welke activiteiten mis jij in jouw dorp/stad? Wat vind je van de jongerenhangplek om de hoek? En wat moeten we doen aan eenzaamheid onder jongeren? Als lid van de jongerenadviesraad geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente. Over onderwerpen die jou en je leeftijdsgenoten aangaan. Je krijgt ook een kijkje in de keuken van de lokale politiek. Meld je snel aan als lid!

Op 29 november trappen we af. Iedereen die lid wil zijn van de jongerenadviesraad nodigen we van harte uit voor de startbijeenkomst vanaf 16.00 uur in het gemeentehuis in Geldermalsen. Aanmelden kan door je naam, leeftijd en telefoonnummer te mailen naar José van Kooten: jose.van.kooten@westbetuwe.nl

Wie ben jij?
Je bent:
Tussen de 12 en 18 jaar oud
Inwoner van de gemeente West Betuwe
Niet bang om je mening te geven
Creatief in het meedenken in oplossingen

Meer informatie: www.westbetuwe.nl/jongerenadviesraad

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.