FarmCamps blijft groeien als kool
FarmCamps blijft groeien als kool

FarmCamps blijft groeien als kool

4 mei 2021

FarmCamps blijft groeien als kool. Nu ook logeren in de Betuwe op kaasboerderij De Buitenhoeve

Bussum, 1 mei 2021 – FarmCamps opende op zaterdag 1 mei een nieuwe locatie voor luxe logeren bij de boer op kaasboerderij de Buitenhoeve in het West Betuwse dorp Haaften. De Buitenhoeve staat al langer bekend om haar heerlijke, prijswinnende kazen en heerlijke zuivel en vanaf nu kan er dus ook gelogeerd worden op de melkveehouderij en kaasmakerij. Met de komst van FarmCamps De Buitenhoeve staat de teller van FarmCamps boerderijen op 20 unieke locaties in Nederland.

Unieke locaties
Commercieel directeur Nicolas van Bekkum: “Bij FarmCamps zijn we altijd op zoek naar unieke boerenbedrijven voor onze luxe boerderijvakantieformule, in de breedste zin van het woord. Zo zoeken we naar bijzondere boerderijen zoals deze succesvolle kaasmakerij, of boerderijen op de mooiste plekjes van Nederland.” Met FarmCamps De Buitenhoeve is FarmCamps weer een unieke boerderij rijker en kunnen gasten niet alleen ultiem genieten van het leven op het platteland maar ook alles leren over het maken van kaas en zuivel!

Rutger van Stappershoef, wethouder Recreatie en Toerisme van de gemeente West Betuwe verzorgde samen met zijn dochter de opening, door FarmCamps De Buitenhoeve officieel haar naam te geven en het welkomstbord vast te schroeven: “We zijn erg blij met deze bijzondere nieuwe camping in onze gemeente en wensen de ondernemers veel succes. Dit initiatief sluit perfect aan bij ons beleid, waarin we graag nieuwe initiatieven ondersteunen die bijdragen aan de beleving van ons gebied. Recreëren in het echte buitenleven. Precies wat je op FarmCamps De Buitenhoeve ervaart. Kleinschalig, een prachtig aanbod aan ‘spel en educatie bij de boer’ en heerlijke streekproducten. Dé ingrediënten voor een ontspannen verblijf in onze mooie gemeente en zeker ook voor onze eigen inwoners aan te bevelen.”

Comfort zoals thuis
Bij FarmCamps De Buitenhoeve, de boerderij van boer Aico en boerin Kirsten, logeer je in één van de 15 gezellige, volledig ingerichte luxe tenten met eigen badkamer. Dat is de luxe van thuis, maar dan leuker . Door de kleinschaligheid kan er in alle rust genoten worden van het leven op de boerderij en de mooie omgeving. FarmCamps De Buitenhoeve is te boeken voor seizoen 2021, maar haast je want de boekingen gaan als kaasjes, eeeh warme broodjes, over de toonbank . De boerderij is te boeken via www.farmcamps.nl of door te bellen met Jantine en Lieke op 088-888 91 88.

Wat is FarmCamps?
Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel prachtige plekjes te ontdekken zijn? Bij FarmCamps weten ze die wel te vinden. Kom onthaasten op één van de 20 FarmCamps boerderijen verspreid door heel Nederland. Van Noord-Holland tot aan Limburg en van Zeeland tot aan Drenthe. Slapen doe je in een luxe, gezellige en compleet ingerichte tent met of zonder badkamer. De kinderen vervelen zich geen moment: op stap met de boer, knuffelen met de dieren, hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur en spelenderwijs leren over de boerderij. Samen genieten van het buitenleven, maar ook tijd voor jezelf terwijl de kinderen het boerenerf ontdekken.

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.