Groot buitenkunstproject
Groot buitenkunstproject

Groot buitenkunstproject "The Colorfield Performance" bij Elst

16 juli 2021

Van 15 april tot 1 oktober: kunstproject "The Colorfield Performance 2021"

Locatie: Park Lingezegen, adres De Park 10, Elst, Over-Betuwe

Van 15 april tot 1 september wordt er 5 dagen per week (di t/m zo) door ca. 6 kunstenaars per dag geschilderd. Elke kunstenaar heeft één dag de tijd om een schilderij te maken op een van de 500 houten panelen (van ca. 120 x 120 cm) die in een grote ellipsvorm staan opgesteld in Park Lingezegen. Zo begon het project in april met allemaal witte panelen, en wordt het steeds meer een kleurrijk geheel. De kunstenaars zijn vrij in hun keuze voor stijl, kleurgebruik en thema, maar met de restrictie dat er geen zwart mag worden gebruikt.

Het project is dagelijks te bezichtigen, echt een aanrader om regelmatig even te gaan kijken. De kunstwerken zijn heel divers en het is ook erg leuk om de kunstenaars live bezig te zien.
Het is buiten en er kan goed afstand gehouden worden door de bezoekers, de kunstenaars en de vrijwilligers.

Gedurende de hele maand september is de complete expositie ook nog te bezichtigen.

Komt u kijken?

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.