Kennismaken met VOETREFLEXMASSAGE

Kennismaken met VOETREFLEXMASSAGE

16 december 2019

VOETREFLEXMASSAGE

Wist je dat een voetreflexmassage behandeling, naast dat het heerlijk ONTSPANNEND is, het zelfherstellend vermogen van je lichaam kan stimuleren? De bloed- en energiedoorstroming verbetert en het zenuwstelsel wordt op een positieve manier beïnvloed.

In mijn 1e jaar van de 3 jarige HBO opleiding VoetreflexPlus™ therapeut mag ik jullie VOORDELIG laten kennismaken met deze behandelingen.

Dat betekent dat ik een behandeling van 45 minuten geef voor € 25. Voorwaarde is wel dat je bereid bent om je bevindingen na afloop te noteren!

Boek je meteen 2 behandelingen, dan ontvang je de 3e behandeling GRATIS!

Wanneer jij 1 nieuwe klant bij me aanlevert, dan krijg je een kortingsbon van € 5 op een volgende behandeling.

Vanwege de inrichting van mijn praktijkruimte in KESTEREN kan ik waarschijnlijk pas in de laatste week van december beginnen met de behandelingen.

Wil je een afspraak maken? Stuur een mail naar hanneke@bewusterengezonder.nl

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.