Lopers gezocht voor bevrijdingsvuurestafette naar West Betuwe

Lopers gezocht voor bevrijdingsvuurestafette naar West Betuwe

30 januari 2020

Enthousiaste hardlopers uit Herwijnen zijn van plan deel te nemen aan de Nationale Bevrijdingsvuurestafette. In de nacht van 4 op 5 mei haalt een groep lopers uit zoveel mogelijk kernen van West Betuwe samen met wethouder Rutger van Stappershoef in Wageningen het bevrijdingsvuur op. In estafettevorm gaat het daarna naar de gemeente West Betuwe. Op Bevrijdingsdag, dinsdag 5 mei, komt het bevrijdingsvuur rond 8.00 uur aan bij het gemeentehuis in Geldermalsen. Burgemeester Servaas Stoop neemt het daar van de lopers en begeleiders in ontvangst. Hij geeft daarna het startsein voor verdere verspreiding over de 26 kernen van de gemeente. De gemeente hecht veel waarde aan dit evenement, omdat het een unieke kans is om uitdrukking te geven aan saamhorigheid binnen de gemeente en binnen de kernen.

Doel is dat er vanuit alle kernen zoveel mogelijk hardlopers aan dit indrukwekkende evenement mee doen. Het maximale aantal deelnemers is 150 en deelname is op volgorde van aanmelding. Enthousiaste lopers uit de gemeente kunnen zich voor 18 februari a.s. aanmelden via een mail naar annekaldenberg@gmail.com. Dit met vermelding van naam, adres, woonplaats en geboortedatum.

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.