Niet alleen Kunst en Vriendschap viert jubileum

Niet alleen Kunst en Vriendschap viert jubileum

11 november 2017

11 November vierde kunst en vriendschap haar 85ste verjaardag tijdens het samenwerkingsconcert met Philharmonica uit Lienden.De zaal zat overvol en was een enorm succes! maar niet alleen de muziekvereniging vierde een feestje want we zijn een jubilaris rijker. Joop Wevers trad in de voetsporen van zijn vader en is begonnen op de trommel, waar hij de afgelopen 25 jaar met plezier achter staat.Dat muziek in de genen zit is wel erg duidelijk, het muziekgen is zo sterk dat ook al zijn dochters muziek maken of hebben gemaakt. De jongste dochter Marina had de eer om het speldje op te spelden. Na het opspelden kwam Joop met een onverwachtse verassing, Niet alleen Joop werd in het zonnetje gezet, maar de gehele band. Zij kregen een gecomponeerd muziekstuk kado met bekende hits van Guus Meeuwis! Met de vraag of Joop de stokken neer wilde leggen antwoordde hij: "daar twijfel ik niet over, ik ga gewoon door!", aldus Joop. Namens Bestuur en alle leden van harte gefeliciteerd! we hopen nog lang met je te mogen genieten op de muziek!

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.