Pasfoto's Lienden

Pasfoto's Lienden

14 december 2017

Officiële Pasfoto’s bij Belvon Fotografie en Sieraden in Lienden!

Belvon maakt de mooiste fotoreportages op locatie maar ook in de studio in Lienden. Daar kunt u niet alleen voor fotografie terecht maar ook diverse sieradenlijnen zijn hier te bewonderen.
Yvonne neemt hier nog echt de tijd voor u en stemmen hun advies af op uw wensen. Want service staat hier hoog in het vaandel. Met hun service gaan ze nu nog een stapje verder.
Belvon beschikt namelijk sinds kort over een pasfoto apparatuur, uitgerust met de modernste technieken waarmee pasfoto’s voor alle officiële documenten zoals paspoort, rijbewijs, ID kaarten perfect gemaakt worden.

Yvonne van den Hatert; ‘Eigenlijk kon men in deze regio nergens terecht voor pasfoto’s maar regelmatig kwamen mensen bij ons vragen of wij pasfoto’s maken. Daar hebben we op ingespeeld en sinds September 2016 zijn we hiermee aan de slag. Het past namelijk erg goed bij onze filosofie om complete service tegen een scherpe prijs te verlenen. Een officieel goedgekeurde pasfoto maken is niet eenvoudig. De regels waaraan een pasfoto moet voldoen zijn enorm streng. We hebben dus vooraf goed gekeken naar de mogelijkheden. En de beslissing hebben we pas genomen nadat we zeker wisten dat we straks perfecte pasfoto’s van onze klanten kunnen maken. En dat is met de apparatuur die we hebben gegarandeerd. Voor het maken van een goedgekeurde pasfoto nemen wij de tijd. Wij vinden het ook belangrijk dat u een pasfoto in handen heeft die u ook nog een beetje leuk vind! We zien direct of de foto voldoet aan alle eisen.
Maar natuurlijk kunnen we er ook pasfoto’s mee maken voor bijv. voor je school of verenigingspas. Het werkt fantastisch, dus kom snel een kijkje nemen.
Belvon Fotografie is gevestigd aan Wichmanlaan 45 4033 HE Lienden, tel: 06-14418014/ mail: info@belvon.nl
Ivm fotoopdrachten kan het voorkomen dat wij toch gesloten zijn, bel daarom altijd even van te voren of we open zijn, Zodat u niet voor een dichte deur staat.

Maandag geopend op afspraak
Dinsdag: 11:00-15:00
Woensdag: 13:00-15:00
Donderdag: 11:00-15:00
Vrijdag gesloten
Zaterdag op afspraak
Bel gerust om een afspraak te maken dit kan evt. ook in de avond uren.

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.