Spin for Life

Spin for Life

26 februari 2019

Zaterdag 16 maart houdt Healthclub Juliën al weer voor de 11e maal haar jaarlijkse spinningmarathon. Maar liefst 100 fietsen staan in de speciaal daarvoor opgestelde Feesttent opgesteld, waar vervolgens 6 uur op gefietst kan worden.
Dit alles in het teken van de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker voor de stichting Villa Joep (www.villajoep.nl).
Deze stichting die enkel uit vrijwilligers bestaat is in het geheel afhankelijk van sponsorgelden als deze, daar er "slechts" 30 kinderen per jaar zijn die dit krijgen en dus niet interessant is voor de farmaceutische industrie. Slechts 10 kinderen overleven het.
Wil je meedoen met dit mooie doel en leuke sportieve uitdaging, geef je dan op via www.healthclubjulien.nl en strijdt mee tegen deze ziekte. Je kunt zelf kiezen of je 1, 2, 3 of misschien wel 6 uur mee wilt doen. Deelname is gratis, wel wordt gevraagd jezelf in te spannen om sponsorgeld bijeen te brengen, waarvoor een speciaal donatieplatform is gemaakt. Inbegrepen is tevens een pastamaaltijd.

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.