Afgestudeerd als VoetreflexPlus™ therapeut

Afgestudeerd als VoetreflexPlus™ therapeut

30 september 2022

NA 3 JAAR STUDEREN IS HET ZOVER!

Ook al ben ik niet de jongste meer, ik vind het heerlijk om te blijven leren en ontwikkelen. Ooit dacht ik daar anders over maar inmiddels ben ik leergieriger dan ooit. Ik maakte afgelopen 3 jaar kennis met zó veel nieuwe kennis en inzichten dat ik er steeds meer van wilde weten.

GEZONDHEID
Mijn interesse is altijd uitgegaan naar de gezondheid van de mens en wat hier allemaal invloed op heeft. Eerst heb ik me verdiept in de orthomoleculaire voedingsleer. Heel boeiend! Gaandeweg kwamen daar ook andere interesses om de hoek kijken. Er is immers zó veel dat invloed heeft op hoe wij onze gezondheid ervaren.

CHINESE GEZONDHEIDSLEER
In 2019 begon ik aan de studie VoetreflexPlus™ therapeut. De ‘Plus’ staat voor de massagetechnieken en inzichten uit de Chinese Gezondheidsleer. Hier leerde ik op een veel bredere manier kijken naar de diverse gezondheidsklachten die mensen kunnen hebben. Alles hangt met elkaar samen: wat jij eet, drinkt, denkt, voelt, meemaakt en doet heeft allemaal invloed op jouw gezondheid.

VOETREFLEXPLUS™ THERAPEUT
Ook de visie vanuit de natuurgeneeskunde is aan bod gekomen en natuurlijk is het ook nodig om te weten hoe de Westerse geneeskunde naar klachten kijkt en behandelt. Als afgestudeerd therapeut neem ik al deze inzichten mee en bepaal ik welke behandeling op dat moment het beste bij de klant past. Omdat in de voet het hele lichaam weerspiegeld wordt kan via massage van de voeten het lichaam behandeld worden.

AFGESTUDEERD
En nu is het feest! Ik heb mijn diploma na 3 jaar studeren in ontvangst mogen nemen. Het was een roerige periode met ook nog eens veel persoonlijke veranderingen en natuurlijk het virus dat rondwaarde en voor vele uitdagingen zorgde. Daarom geeft het me veel voldoening dat het me allemaal gelukt is en ik me nu volledig op mijn praktijk mag richten.

ONTSPANNING
Mijn visie is dat ontspanning van lichaam en geest een voorwaarde is om verder te kunnen werken aan gezondheidsklachten. Als je ontspannen bent geeft je lichaam jou toestemming om ballast los te laten, te gaan herstellen en opbouwen. Dit klinkt wellicht eenvoudig, maar in de praktijk blijkt dit nogal een uitdaging te zijn! Daarom maak ik het tot mijn missie om hier samen met mijn klanten aan te werken. Hierbij kan ik gebruik maken van mooie magnesiumproducten en, indien gewenst, een Reiki behandeling.

KOM HET ERVAREN
Er heerst rust in mijn praktijk en ik heb voldoende tijd voor jou. Neem die tijd ook voor jezelf en kom tot rust. Dit zal je ontzettend goed doen. Een massage is de basis voor ontspanning. Kom het gewoon eens ervaren. Kijk op mijn website of stuur me een bericht als je meer wilt weten.

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.