woningbouwplan Hooghendijck in Beusichem

woningbouwplan Hooghendijck in Beusichem

23 januari 2016

Vario / Looye nemen contract Hooghendijck over

Gemeente Buren en Ballast Nedam werken samen aan de ontwikkeling van het woningbouwplan Hooghendijck in Beusichem. Ballast Nedam heeft vorig jaar de eerste fase gerealiseerd. Door de heroriëntatie van Ballast Nedam op haar bedrijfsactiviteiten besloten de gemeente en Ballast Nedam om de samenwerking voor dit project te beëindigen.

In de ontwikkelcombinatie Vario Ontwikkeling BV en Looye Projecten BV vonden gemeente en Ballast Nedam een lokale partij die de rol van ontwikkelaar en bouwer van Ballast Nedam kan overnemen. De ontwikkelcombinatie is bekend met de lokale woningmarkt en de woningbehoefte en kan daar goed op inspelen. De gemeente is er van overtuigd dat dit een impuls geeft aan de woningbouw in Beusichem.

De gemeente en Vario Ontwikkeling BV en Looye Projecten BV legden de nadere afspraken vast in een overeenkomst. Onderdeel van deze afspraken is dat Vario Ontwikkeling BV en Looye Projecten BV behalve het ontwikkelen en bouwen van de woningen, ook de nutsvoorzieningen voor de volgende fasen gaat aanleggen en de openbare ruimte gaat inrichten. De gemeentelijke rol spitst zich vanaf nu toe op het toetsen van de plannen voor Hooghendijck.

De gemeenteraad van Buren stemde gisteren in met deze nieuwe afspraken.

---------------------------------------------------------EINDE PERSBERICHT-----------------------------------------------

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met:

Gemeente Buren – Jan Willem Bol, m. 06-54266720
Ballast Nedam – Susan Versteeg, m. 06-22959772
Vario Ontwikkeling BV – Rene van Arnhem, m. 06-53166831
Looye Projecten BV – Rob Looye, m. 06-55813766
******************************************************************************
Elke e-mail die de gemeente Buren ontvangt wordt vertrouwelijk behandeld. Het is echter niet helemaal uit te sluiten dat een e-mail door derden ingezien wordt. De gemeente Buren kan in geen enkel geval hiervoor aansprakelijk worden gesteld. Informatie over de gebruiksvoorwaarden die van toepassing zijn op het e-mailverkeer van en met de gemeente Buren vindt u op onze website. De gemeente Buren zet zich in voor een schonere wereld en een leefbaar klimaat. Wij vragen u dan ook aan het milieu te denken, voordat u besluit deze e-mail te printen.
*****************************************************************************

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.