Workshop zelfvertrouwen:
Workshop zelfvertrouwen:

Workshop zelfvertrouwen: "Ontdek je authentieke jij"

18 februari 2023

Piekeren, twijfelen, je vaak onzeker voelen, de lat hoog leggen, het moeilijk vinden om in groepen je mening te geven. Dit komt vaak voor bij mensen met een introverte persoonlijkheid, hoogevoeligheid of perfectionisme. Speciaal voor deze mensen heb ik een workshop ontwikkeld: “Ontdek je authentieke jij”.

In deze workshop leer je:

• wat het verschil is tussen een introvert en een extravert brein;
• waarom je wél anders kunt leren denken;
• wat jouw kwaliteiten, jouw talenten zijn (en hoe je dit ook écht gelooft);
• wat jouw waarden en normen zijn (en hoe je hieraan trouw blijft);
• wat het verschil is tussen gedachten en overtuigingen;
• welke gedachten jou gaan dienen;
• hoe je ook naar “lastig” gedrag van anderen kunt kijken.

Na deze dag zal je:

• je bewust zijn van wie jij bent, wat je kunt en wat jij belangrijk vindt.
• jouw (introverte) kwaliteiten vaker in jouw voordeel in kunnen zetten zonder je als iemand anders voor te doen of een trucje toe te passen.
• piekergedachtes makkelijker los kunnen laten en positiever denken.
• sterker in je schoenen staan en dichtbij jezelf blijven bij “lastige” personen.
• met meer zelfvertrouwen in het leven staan.

Op een laagdrempelige manier, in een veilige setting en met gelijkgestemden gaan we hiermee aan de slag. De workshop vindt plaats op 18 februari a.s. in Randwijk.

Dus reken af met onzekerheid, twijfelen en piekeren. Word gezien om wie je werkelijk bent en wat je kunt. Ga naar mijn website voor meer informatie en aanmelding.

We maken we er een leuke, ontspannen dag van.

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.