Nieuws uit de Betuwe

Wie verdient het jeugdlintje West Betuwe?

Wie verdient het jeugdlintje West Betuwe?

10 september 2020

De gemeente West Betuwe is trots op jongeren die zich op een bijzondere manier inzetten voor de samenleving. Daarom reikt wethouder Rutger van Stappershoef binnenkort de eerste jeugdlintjes van West Betuwe uit. Dat doet hij op vrijdag 20 november, d…

Lees meer

5 Kenmerken die je persoonlijkheid bepalen

5 Kenmerken die je persoonlijkheid bepalen

10 september 2020

Je hoort en leest veel over persoonlijkheidstypes introversie en extraversie en ook ik heb daar al het één en ander over geschreven. Maar wist je dat dit niet het enige aspect is wat je persoonlijkheid bepaalt? Zet twee overwegend introverte mensen …

Lees meer

Horecaondernemer gezocht voor nieuwe Lingepark

Horecaondernemer gezocht voor nieuwe Lingepa…

2 september 2020

De gemeente West Betuwe richt het Lingepark, de Heemtuin en het jachthavengebied in Geldermalsen anders in. Op deze plek is ruimte voor een nieuwe horecagelegenheid. We zoeken een ondernemer die op deze plaats wil bouwen en exploiteren. Geïnteressee…

Lees meer

Mijn eerste judoboek overhandigd aan Mark Huizinga

Mijn eerste judoboek overhandigd aan Mark Hu…

21 augustus 2020

Hester Hoogland en Niels Huneker schrijven samen een judoboek. Petra Heezen heeft prachtige illustraties gemaakt om de doelgroep mee te nemen het boek in. Het idee om dit boek te maken zit al jaren in het hoofd bij Hester Hoogland. Eenmaal de juis…

Lees meer

Hoe je constructief feedback geeft en ontvangt

Hoe je constructief feedback geeft en ontvan…

18 augustus 2020

Vind je het lastig om feedback te geven? Voel je je snel aangevallen als je feedback ontvangt? Lees in mijn blog hoe je dat op een juiste manier doet. Klik op de knop "Ga naar de website" hieronder.

Lees meer

Jouw nieuwsbericht plaatsen?

Regiototaal biedt iedereen de mogelijkheid om gratis een nieuwsbericht te plaatsen. Alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe.

Nieuws plaatsen

Bedrijf uitgelicht

HG-nus Mediation

HG-nus Mediation

Uw mediator bij HG-nus Mediation is drs. Ronald H…

Bekijk bedrijfspagina

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.