Regiototaal is een online platform

Missie: Door middel van een online platform creëert Regiototaal bekendheid voor ondernemers, verenigingen en stichtingen in de Betuwe.

Visie: Regiototaal streeft ernaar om voor lokale ondernemers, verenigingen en stichtingen op een goedkope en innovatieve manier herkenning te creëren. Ons doel in de aankomende jaren is om meerdere lokale ondernemers bij elkaar te brengen, waarbij kennis delen een belangrijke rol speelt.

Iedereen kan hier kennismaken met bedrijven, winkels en verenigingen uit de Betuwe.

Onze doelstelling is om de lokale ondernemers bij elkaar te brengen. Hierdoor kun je betaalbaar adverteren. Ook willen wij eraan bijdragen dat de ondernemer makkelijker gevonden wordt op het internet.
Adverteren in de (regio-)krant of een tijdschrift is vaak erg kostbaar en voor de meeste ondernemers niet haalbaar. Het is ook voor veel bedrijven en winkels met of zonder eigen website vaak moeilijk om online gevonden te worden. Hier is veel winst te behalen!
Wij weten uit eigen ervaring dat het voor de lokale ondernemers vandaag de dag niet makkelijk is. Veelal domineren de grote landelijke ketens, waardoor de lokale ondernemer totaal ondersneeuwt.
Om voor de lokale ondernemers een betaalbaar platform te creëren, is Regiototaal in het leven geroepen. Hiermee kunnen bedrijven en winkels uit de Betuwe opboksen tegen al dat geweld.

Regiototaal heeft ook aan de "verenigingen en stichtingen" gedacht. Sommige van hen hebben het zwaar en het is lastig om nieuwe leden te bereiken. Voor veel inwoners uit de Betuwe zijn zij vaak nog onbekend. Misschien geldt dit ook voor die van jou. Het is toch zonde om leden mis te lopen? Via Regiototaal kan je jouw vereniging of stichting "in de kijker zetten", krijg je meer bekendheid en kan je wellicht nieuwe leden begroeten.
Misschien is een eigen website te duur, dan heb je nu de mogelijkheid om  jouw vereniging of stichting online te laten zien.

Wij geloven dat social media veel kansen biedt voor jou als bedrijf, winkel, vereniging of stichting. Je hebt namelijk snel toegang tot een groot netwerk van volgers. Daarom is social media in de website van Regiototaal geïntegreerd. 

Door deze manier van samenwerken bereiken we meer mensen. Zo creëren we meer kansen voor iedereen.
Ons motto is dan ook "Regionaal staan we samen sterk". 
Ben je hier ook van overtuigd? Wacht niet langer en meld je aan als "bedrijf" of "vereniging". 

Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het "contactformulier"

Diederik Zaaijer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.