Regiototaal is een online platform

Iedereen kan hier kennismaken met bedrijven, winkels en verenigingen uit de Betuwe.

Regiototaal brengt lokale ondernemers en winkeliers bij elkaar. Hierdoor kan je betaalbaar adverteren in de Betuwe én we willen eraan bijdragen dat de ondernemer makkelijker gevonden wordt op het internet. Bovendien ben je beter vindbaar op Google waardoor adverteren goedkoper wordt.

Regiototaal heeft ook aan de "verenigingen en stichtingen" gedacht. Sommige van hen hebben het zwaar en het is lastig om nieuwe leden te bereiken. Voor veel inwoners uit de Betuwe zijn zij vaak nog onbekend. Misschien geldt dit ook voor die van jou. Het is toch zonde om leden mis te lopen? Via Regiototaal kan je jouw vereniging of stichting "in de kijker zetten", krijg je meer bekendheid en kan je wellicht nieuwe leden begroeten.
Misschien is een eigen website te duur, dan heb je nu de mogelijkheid om  jouw vereniging of stichting online te laten zien.

Wij geloven dat social media veel kansen biedt voor jou als bedrijf, winkel, vereniging of stichting. Je hebt namelijk snel toegang tot een groot netwerk van volgers. Daarom is social media in de website van Regiototaal geïntegreerd.

Door deze manier van samenwerken, bereiken we meer mensen en creëren we meer kansen voor iedereen.

Ons motto is dan ook "Regionaal staan we samen sterk".
Ben je hier ook van overtuigd? Wacht niet langer en meld je aan als "bedrijf" of "vereniging".
Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het "contactformulier"  wil je liever direct contact? Bel dan 06-46298949

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.