Ben je helemaal gek op waterskiën of wakeboarden?
Ben je helemaal gek op waterskiën of wakeboarden?

Ben je helemaal gek op waterskiën of wakeboarden?

19 juli 2019

Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en ben je helemaal gek op waterskiën of wakeboarden?
Of kan je het nog niet, maar wil je dolgraag leren wakeboarden of waterskiën?
WSV Maurik organiseert dit jaar weer een jeugdkamp.
Het kamp begint dit jaar op vrijdagavond 19 juli en zal eindigen op 22 juli 2019.
Wij zijn gevestigd in het recreatiegebied ‘Eiland van Maurik’. De vereniging beschikt over een prachtige accommodatie met daarnaast het sanitair gebouw. Tijdens het kamp overnacht je op het terrein in je eigen tent. Ontbijten, lunchen en avondeten doen we op het terras.
Op vrijdagavond maak je kennis met elkaar en zet je je eigen tent op.
Daarna 3 dagen lang losgaan op het water. Buiten de trainingen is er tijd voor andere leuke bezigheden in en op het water, zoals met zijn tweeën achter de boot, zwemmen, waterspelen.
Wil jij je zomervakantie beginnen met een super gezellig en sportief waterskikamp?
Surf dan naar www.wsvmaurik.nl om in te schrijven of voor meer informatie.

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.