BOEKENMARKT

BOEKENMARKT

13 januari 2020

BOEKENMARKT DRIEL
Vanwege grote eerdere successen wordt er ook voor de winterperiode van 2020 wederom een boekenmarkt ge-organiseerd, en wel op vrijdag 24 januari (van 15.00 uur tot 20.00 uur) en zaterdag 25 januari (van 10.00 uur tot 12.00 uur) !
Even de tijd nemen om rustig tussen de boeken te snuffelen, gewoon lekker gaan zitten om een stukje te lezen, kopje koffie erbij, effetjes gezellig kletsen, er zijn slechtere manieren om het nieuwe jaar te beginnen.
Het aanbod aan boeken is dit jaar groter dan ooit. Maar de goede gesorteerde presentatie ervan is hetzelfde gebleven. Evenals de besteding van de opbrengst, die wederom ten goede zal komen aan het mooie monumentale kerkgebouw in Driel. Kortom, wij hebben er zin in!
Hierbij onze oproep, komt allen naar de boekenmarkt in Ons Gebouw, Kerkstraat 8 te Driel, op 24 en 25 januari a.s.
PS: Als u nog goede boeken heeft waar u vanaf wilt, dan kunt u contact opnemen met Dick Huiskamp (026)-4742239. Hij komt graag de boeken (beoordelen en) ophalen.

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.