Hoe je verbinding krijgt en houdt
Hoe je verbinding krijgt en houdt

Hoe je verbinding krijgt en houdt

7 oktober 2020

In de huidige periode van social distancing wordt het weer eens en te meer duidelijk: de mogelijkheid je verbonden te voelen met anderen, daar draait het om in het leven.

Om verbinding te krijgen, is het noodzakelijk om kwetsbaarheid te tonen. En veel mensen vinden dat moeilijk, het voelt erg oncomfortabel.

De oorzaak hiervan is schaamte. Mensen die het moeilijk vinden zich kwetsbaar op te stellen, hebben de overtuiging het niet waard te zijn, niet goed genoeg te zijn. En onderliggend aan die schaamte ligt een angst, nl. de angst voor verbreking van de verbinding. (bron: Brené Brown)

Om verbinding te krijgen en te houden, is het dus belangrijk jezelf toe te staan gezien te worden en je kwetsbaarheid te tonen. Hiervoor is het nodig aan je eigenwaarde te werken. De overtuiging dat je niet goed genoeg bent, moet veranderd worden in de overtuiging dat je “liefde” en “erbij horen” waard bent. Je bent goed genoeg!

Kun jij wel wat meer eigenwaarde gebruiken en heb je daar hulp bij nodig? Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Klik op de knop "Ga naar de website".

Wat doe jij om je verbonden te voelen?

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.