Open Huis Repetitie

Open Huis Repetitie

14 september 2022

Open Huis Repetitie Popkoor Akkoord
Nieuw seizoen, nieuwe hobby. Bevalt het zingen onder de douche je steeds minder en lijkt het je leuk om in een gezellig popkoor met een eigen live-band je nummertjes te laten horen, lees dan door!
Het eerste evenement van het nieuwe seizoen is voor Popkoor Akkoord een Open Huis Repetitie. Wij zijn voornamelijk op zoek naar nieuwe sopranen (vooral hoge) en naar tenoren en bassen, maar ook bij de alten is nog een enkele plek vrij. Heb je geen idee bij welke stemgroep je hoort? Geen probleem, dat lossen we die avond heel gemakkelijk op.
Woensdag 14 september ben je van harte welkom in de aula van basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakkers 3 in Elst. Ook onze live-band is die avond aanwezig. De inloop is vanaf 19.30 uur en de avond start om 19.45 uur. Op ons repertoire staan nummers als Zombie van The Cranberries, Sweet child of mine van Guns & Roses, I’m still standing van Elton John, Hotel California van The Eagles, maar ook moderne nummers zoals Shut up and dance van Walk the Moon en What a man gotta do van de Jonas Brothers.
Heb je interesse en trek je je stoute schoenen aan,of wil je eerst graag wat meer weten? Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht op het e-mailadres popkoorakkoord@hotmail.com. Je bent die avond van harte welkom!

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.