Wipeout Tournament Day 2019

Wipeout Tournament Day 2019

10 april 2019

And the winner is Joost Bergsma! Vol enthousiasme heeft Bergsma de Wipeout obstacles bij de Holland Evenementen Groep getrotseerd. Op zondag 7 april 2019 organiseerde de Holland Evenementen Groep het jaarlijkse terugkerende event “Wipeout Tournament Day”: een onvergetelijke en fanatieke dag waarbij alle dagwinnaars uit 2018 onderling in strijd gingen!

Eindeloze uitdagingen en maar één doel: dé winnaar worden! De deelnemers trotseerde de volgende Wipeout obstacles:

• Het zo snel mogelijk behalen van de overkant middels de Sucker Punch.
• Gokken bij welke deur je safe bent bij de Door Knock.
• Springen door bewegende hoepels van de Hoop Run en nog veel meer!

Bergsma won een waarde cheque van € 1.000,-. “Ik vond het een super leuke dag! Wat ik met dit bedrag ga doen, moet ik zelf nog even over nadenken. Mijn dochters riepen al wel dat ze een paard wilden. Voor alle deelnemers die volgend jaar mee gaan doen: heb vooral heel veel plezier!”, aldus Bergsma.

Wil jij ook kans maken op € 1.000,-? Tickets kan je via www.wipeout.nl bestellen en wie weet win jij een ticket voor Wipeout Tournament Day volgend jaar!

Interessant? Deel dit nieuwsbericht!

Terug naar nieuws Ga naar de website

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Diederik Zaaijer

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.