Nieuws uit de Betuwe

Hoe je constructief feedback geeft en ontvangt

Hoe je constructief feedback geeft en ontvan…

18 augustus 2020

Vind je het lastig om feedback te geven? Voel je je snel aangevallen als je feedback ontvangt? Lees in mijn blog hoe je dat op een juiste manier doet. Klik op de knop "Ga naar de website" hieronder.

Lees meer

Amerikaanse USAF militairen vouwen ceremonieel vlag voor Vliegeniersmuseum

Amerikaanse USAF militairen vouwen ceremonie…

6 juli 2020

Kolonel Trevor Nitz, Colonel Max Sears en Majoor Brent Lacy van de United States Air Force (USAF) hebben op Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag, zaterdag 4 juli, een Amerikaanse vlag ceremonieel gevouwen. Deze vlag heeft de familie van Robert Martin, …

Lees meer

Bouw Kindcentrum De Plantage nu echt van start!

Bouw Kindcentrum De Plantage nu echt van sta…

6 juli 2020

De aanbesteding voor de bouw van een Kindcentrum in nieuwbouwwijk ‘De Plantage’ Meteren is gelukt. Deze zomer start aannemersbedrijf P. van Leeuwen uit Meerkerk met het werk. Het nieuwe gebouw vervangt de tijdelijke huisvesting. In het toekomstige c…

Lees meer

Wie helpt de Culemborgse jeugd aan een onvergetelijke zomer?

Wie helpt de Culemborgse jeugd aan een onver…

6 juli 2020

Over een paar weken begint de zomervakantie. Na een bijzonder schooljaar gaan basisschoolleerlingen en middelbare scholieren van de vakantie genieten. ‘Op’ vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Of in deze tijd door corona mogelijk. De verw…

Lees meer

Amerikaanse Ambassadeur opent Vliegeniersmuseum

Amerikaanse Ambassadeur opent Vliegeniersmus…

2 juni 2020

Maandag 1 juni om 12.00 uur heeft de Amerikaanse Ambassadeur, Pete Hoekstra met zijn echtgenote het seizoen van het WO2- en Vliegeniersmuseum geopend. Burgemeester Stoop van de gemeente West Betuwe was hierbij ook aanwezig. Ook heeft de Ambassadeur …

Lees meer

Jouw nieuwsbericht plaatsen?

Regiototaal biedt iedereen de mogelijkheid om gratis een nieuwsbericht te plaatsen. Alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe.

Nieuws plaatsen

Bedrijf uitgelicht

Betuwe Betonboringen

Betuwe Betonboringen

Betuwe betonboringen is gespecialiseerd in boring…

Bekijk bedrijfspagina

Houd ons op de hoogte van nieuws uit de Betuwe!
Wil jij ook op de hoogte blijven van wat er in de Betuwe gebeurt? Maak dan gebruik van Regiototaal, hét mediaplatform om op de hoogte te blijven van nieuws uit de Betuwe! Op de nieuwspagina van Regiototaal vind je het complete overzicht van het laatste lokale nieuws uit jouw buurt.

Ben je benieuwd naar wat bedrijven en verenigingen in jouw regio allemaal organiseren en wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws uit de Betuwe? Of ben jij zelf een ondernemer of voorzitter van een vereniging en wil jij al jouw bedrijfs- of verenigingsnieuws plaatsen en beheren via je eigen account? Meld je dan hier aan via Regiototaal!

Een eigen account biedt jou de mogelijkheid om gratis nieuwsberichten plaatsen. Ons streven is om het voor iedereen makkelijker te maken om nieuws en ontwikkelingen te delen met de Betuwe.

 

Wat kun je allemaal gratis plaatsen op de nieuwspagina?
Al het nieuws dat jou bezighoudt en ook jouw bedrijf, winkel of vereniging verdient een plekje op de nieuwspagina van Regiototaal! Heeft jouw vereniging een bijzondere of unieke presentatie geleverd of is jouw sportclub kampioen geworden? Misschien ben je een leuk initiatief gestart? Deel het!


Eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt kun je hier delen met de Betuwe. Wil je zelf regionieuws plaatsen en onder de aandacht brengen bij de inwoners van de Betuwe? Plaats het dan nu snel, gratis en eenvoudig op deze website via 'nieuws toevoegen'

- Nieuws uit de regio;
- Nieuws over jouw bedrijf, winkel of sportclub;
- Acties, vieringen, sponsorlopen, organisatie van toernooien etc.

Alleen voor nieuws uit de Betuwe
Voor al het nieuws dat op Regiototaal gedeeld wordt geldt dat het uit de Betuwe moet komen. Het lokale nieuws uit de gemeentes Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Lingewaard, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe en Tiel is van harte welkom!
Een extra voordeel is dat al het nieuws uit de Betuwe dat je op de Regiototaal website plaatst ook op de Facebookpagina “I like de Betuwe” komt te staan.

 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.