Bedrijven in de Betuwe

Heb je binnenkort een bouwbedrijf of aannemer nodig, voor bijvoorbeeld een aanbouw, verbouw of renovatie? Of ga je een nieuw huis laten bouwen? In deze categorie vind je het aannemersbedrijf, bouwbedrijf en architect die jouw wens waar kan maken.

Voor ieder vak bestaat er een vakman, bekijk hier het aanbod van diverse bouwspecialisten. Zoals een schildersbedrijf, loodgieter, metaalbewerking en betonboren.

Ben je een echte doe-het-zelf klusser? Je vindt hier ook leveranciers van bouwmaterialen. Bezoek de bouwmarkt voor een diversiteit aan materialen. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing met vaak voordeelacties en merkproducten van hoge kwaliteit. Ook handig is de keuze om het af te halen of te laten bezorgen.

Je stelt het al zolang uit, maar nu is je huis echt toe aan een lik verf. Maak je niet druk om het seizoen! De zomer- en winterschilder staan voor je klaar om elke schilderklus te klaren. En bij oplevering van de nieuwbouwwoning kan het schilderwerk van het interieur je ook uit handen worden genomen. De afwerking zit in de details, een mooi ontworpen naambordje van plexiglas maakt het tot een geheel.

Een nieuw bedrijfsgebouw vraagt om een gedegen staalconstructie. Bij staalbouw zijn de mogelijkheden eindeloos. Staal is een product met veel voordelen, het is namelijk 100% recyclebaar en dus een duurzame investering. Daarnaast is het o.a. niet brandbaar en ook nog eens kostenefficiënt. Een goede investering.

Er zijn klussen waar je zelf je vingers niet aan wilt of kunt branden. Huur een specialist in als het gaat om betonboringen en chemische verankeringen. Ook voor het grote grondwerk of machinistenverhuur is een passend full-service bedrijf te vinden. Voor zowel aannemers als particulieren.

De bedrijven in de Betuwse regio hebben ruime ervaring en staan garant voor snelle service en hoge kwaliteit. 

Mis niets uit de Betuwe!

Meld je gratis aan voor onze acties en nieuws.

{$msgSubscribed|ucfirst}

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.